Waarom WeConneqt?

Altijd geholpen door een expert
Naast onze focus op op het bedienen van opdrachtgevers en freelancers via ons online platform Freelanceopdrachten.nl zijn wij ook actief in het ter beschikking stellen en/of werving & selectie van medewerkers namens WeConneqt. Hierin ligt onze focus op het vakgebied finance omdat wij zelf een financiele achtergrond hebben. Voor de overige vakgebieden zoals HRM, legal en sales maken wij gebruik van experts uit ons netwerk. Bij ons wordt u altijd geholpen door experts die zelf een relevante achtergrond hebben. Dit is voor ons de belangrijkste voorwaarde om tot een succesvolle match te komen.

Transparante tarieven
Wij staan voor transparantie en draaien er niet omheen. Dit is volgens ons de enige manier voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. De bemiddelingsvergoeding bij werving van een vaste medewerker bedraagt 2 fulltime bruto maandsalarissen. De bemiddelingsvergoeding bij werving van een interim medewerker bedraagt 20% van het uurtarief. Deze tarieven zijn duidelijk scherper dan in de markt gebruikelijk is.

Maatwerk
Door ons eigen zorgvuldig opgebouwde netwerk van professionals en door gebruik te maken van de freelancers die bij Freelanceopdrachten.nl geregistreerd zijn, hebben wij een groot netwerk tot onze beschikking. Hierdoor zijn wij instaat om snel te schakkelen en maatwerk te leveren of u nu een interim of vaste oplossing zoekt.

Interesse
Wilt u als bedrijf gebruik maken van onze diensten of wilt u zich als freelancer inschrijven in onze database om in aanmerking te komen voor opdrachten die voor jou relevent zijn, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.